Våre Ambassadører

Vi er stolte av å samarbeide med noen av de mest lidenskapelige og talentfulle personene i sykkelsporten som våre ambassadører.

Disse utøverne deler vår lidenskap for sykling og inspirerer andre til å ta del i denne fantastiske sporten.

 

Herunder kan du læse mer om våre ambassadører, hvilke av våre merker de bruker og ikke minst hvorfor de har valgt netop disse produkter.

Team Coop-Repsol

0Stoltheden vår!

 

Vi har vært utstyrsleverandør til Team Coop-Repsol i mange år, og er utrolig glade og stolte over at se "syklistene våre" bruke Factor-sykler og Santini-klær!

 

Team Coop-Repsol:

"Med bekledning fra Santini og sykler fra Factor vet vi at når vi stiller til start med utstyr i topp klasse! Factor-sykkelen gir deg alt du måtte ønske av egenskaper i en sykkel, og Santini-bekledningen er av ypperste kvalitet. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med det vi får levert av Racing Depot, og er utrolig takknemlig for samarbeidet vi har hatt gjennom en årrekke!"

 

Følg Team Coop-Repsol på Instagram

Les merVis mindre...

Kristoffer Skjerping

0Kristoffer Skjerping etter flott 3.plass i Gylne Gutuer - her sammen med gjengen i Team Kjekkas

Vi er stolte over at Kristoffer Skjerping er vår Factor-ambassadør.

Kristoffer er til daglig lærer på NTG og et forbilde for talentfulle syklister, som han hjelper i veien mot toppen.
Skjerpings har utrolig mange flotte reulstater - blant annet med 3. plass i U23-VM!

 

Kristoffer selv sier:
"Ble tipset om Factor før forrige sesong. Det er ofte sånn alle skryter av sin egen sykkel, men eg valgte å gi det en kjangs. Kontaktet RacingDepot og ble anbefalt en Ostro. Etter kjapp levering og nydelig kundeservice ble sykkelen levert i posten etter en uke.

Det viste seg at all skryt stemte, det er den beste sykkelen eg har prøvd. Etter en bra sesong ble eg forespurt om å være ambassadør i 2024. Hvis det stemmer som Jesper sier at den nye Ostro'en er stivere, lettere og mer aero så kan det bli morro fremover."

 

Følg Kristoffer Skjerping på Instagram

Les merVis mindre...

Henriette Mero

0Henriette med stort smil som alltid!

Henriette er fysisk trener for triatleter, syklister og løpere.
Hun hjelper alt fra landslagsutøvere til supermosjonister til å nå sitt potensiale.

 

 

Henriette setter fokus på kvinnehelse og har spisskompetanse innen hormonfysiologi.
Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe utøvere til å prestere optimalt - noe hun mener kan og bør gjøres på en bærekraftig måte. 

 

 

"Jeg føler meg superheldig som får samarbeide med Santini og @racingdepot.no.
For det første er Santini ledet av to kvinner, det digger jeg! For det andre så har de supergode og freshe kvalitetsklær som sitter som et skudd og gjør at jeg føler meg som mitt beste på sykkelen!"

 

 

Vi er veldig glade for å ha Henriette som ambassadør!

 

 

Les merVis mindre...

Jone Ellingsen

0Jone Ellingsen der han trives best - på toppen av pallen!

Ellingsen har tatt med seg allsidighet fra mange idretter inn i sykkelsporten.

Med erfaring fra fotball, håndball, innebandy, løping og svømming har han utmerket seg som allsidig syklist i voksen alder.

Han kom inn i sykkelsporten i 20-årene og har vunnet det meste du kan vinne av turritt og amatør sykkelritt, både nasjonalt og internasjonalt.
Han har mer enn 100 seirer i beltet allerede og jakter enda flere titler.

 

 

Han utmerker seg med å opprettholde sin sult med å ha en unik sykkelglede.
Han liker seg ekstra godt når det er langt ritt og gjerne litt refsete i været.
Som kaptein på et av verdens råeste langdistanse lag, Sandnes ekspressen har han tatt laget til topps på Styrkeprøvens distanser, både Trondheim -Oslo og lillehammer -Oslo, samt Kristiansand-Hovden - opptil flere ganger.

 

 

Han motiveres av rekorder, utvikling og gode lagprestasjoner.

Som amatør (over 30 år) arrangerer UCI amatør mesterskap. VM i tempo og VM i Granfondo (fellestart) i sine aldersklasser.
I 2011 ble han verdensmester i temposykling i Belgia og i 2023 ble han verdensmester i fellestart i Scotland.

Han er flere ganger norgesmester og nordisk mester i begge disipliner.

Midt i 30-årene ble han motivert av Espen Åreskjold til å styrke sine intervall egenskaper, til å kunne bli bedre i Norges cup, og lagtempo egenskaper. Det resulterte i et sølv og en bronse i Lagtempo NM med Markus Hoelgaard og Krister Hagen.

Kun det beste utstyr er godt nok. 


Factor Ostro VAM på landevei.

 


Factor LS som grus sykkel (Garborg /Nordsjørittet)

 


Factor Hanzo er temposykkelen.

 

Han digger regn på treningstur og derfor ikler han seg Spatzwear. It’s raining - we’re training!

 

Les merVis mindre...

Tim Pettersen

0Norgesmesteren i sprint!

 

Mitt navn er Tim Edvard M.H Pettersen og jeg sykler i Santini klær.

Grunnen til jeg valgte Santini er at klærne er veldig komfortable. Har længe vært plaget med å ikke finne en god nok sykkelshorts. Har vært gjennom det meste. Assos. Gore. Agu. Alé og mye annet. Når jeg sykler flere hundre kilometer uke inn og uke ut synes jeg det er veldig viktig med komfort. C3 padden til Santini oppfyller alle ønsker jeg har til en pad i en sykkelshorts. Det er god tykkelse på padden samtidig som den former seg godt, noe jeg liker veldig godt.
Har tidligere vært plaget med å ikke ha en komfortabel nok shorts. Mange shortser er komfortable opp til 3-4 timer mens når det blir turer på opp mot 6 og 7 timer er Santini shortsene i en helt egen klasse.

 

 

Ikke bare nok med at shortsene er veldig behagelige, men det er trøyene også. Samtilig som de kommer i veldog mange kule farger. Noe jeg synes er et veldig stort pluss.

Santini er et firma som har prudusert sykkelklær i lang tid og sitter på kunnskap samt lang erfaring innenfor sykkelbekledning. Noe som jeg meg som bruker trygghet da jeg vet klærne er av høy kvalitet. Mine favoritt produktet må være Unico shortsen. Sømløst design med et herlig stoff som gjør at en ikke ønsker ta av shortsen. Mitt andre favorittprodukt må være Adapt shortsen. En fantastisk høst og vår bukse. Selvfølgelig med C3 padden den også. Den puster ekstremt godt samtidig som den er tynn men varmet sjokkerende godt til å være så tynn. Det må være grunnen til at dette er en høst og vår bukse uten sidestykke. Skal du ha en bukse så er det denne.

Håper du kan ha like stor glede av sykkel klærne til Santini som jeg har.

 

Les merVis mindre...

Switchback Norway

0Klatrekongen!!

 

Switchback Norway er på en ustoppelig jakt etter å erobre de mest spektakuære klatringene og, om mulig, sette den raskeste Strava tiden noensinne på sykkel. Våre eventyr er inspirert av den perfekte kombinasjonen av natur, historie og bratte klatringer.

Med Santini bekledning får vi den beste passformen, ytelsen, komforten og holdbarheten, og ikke minst; custom design! Konsept og tanker blir raskt til design med help fra Jesper og Racing Depot, og integrasjonen videre mot Santini er supersmooth!

 

Følg Switchback på Instagram

 

Les merVis mindre...