Spatzwear Fasta Skoovertrekk L-XL Spatzwear Fasta Skoovertrekk L-XL Spatzwear Fasta Skoovertrekk L-XL Spatzwear Fasta Skoovertrekk L-XL Spatzwear Fasta Skoovertrekk L-XL Spatzwear Fasta Skoovertrekk L-XL Spatzwear Fasta Skoovertrekk L-XL

Spatzwear Fasta Skoovertrekk

L-XL

Varenr:56497
Veil.979,00
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Spatzwear Fasta Skotrekk

 

 

I 2019 designet Spatz "Legalz"-skotrekket for syklister som konkurrerer i ritt(hvor de aerodynamiske fordelene med en hel Spatz-oversko er forbudt).
I 2021 oppdaterte de "Legalz" og brakte oss modellene Legalz Pro og Glo.
For 2023/24 har Spatzwear ikke lansert en oppdatert design; de har revet opp tegningene og skapt et helt nytt skotrekk: Spatz FASTA.

FASTA ble utviklet gjennom utallige timer på sykkelen og i samarbeid med mange samarbeidspartnere som Brownlee-brødrene og WorldTour-teamet Alpecin Deceuninck. Hvert panel er blitt redesignet, og nye materialer tatt i bruk for enda bedre prestasjoner.
FASTA er tøffere, mer holdbare og mer aerodynamiske enn noen annen "allværs-skotrekk"!

Fokus for Fasta er aerodynamikk, varme, holdbarhet og smidighet. Derfor er tå-, fot- og ankelsonen robust, med Cordura-belagt neopren, mens leggsiden er super smidig og elastisk med 1 mm lycra-belagt neopren. FASTA er ekstremt enkle å ta på og av, og de er svært motstandsdyktige mot rifter og kutt. Det er INGEN fester på FASTA-overskoene. Dra enkelt overskoen opp på beinet, ta på deg sykkelskoene og brett tåområdet på FASTA ned over skoene.

Leggregionen er designet for å danne en sømløs overgang mellom beinet ditt og skotrekket.
15 cm silikonforseglinger løper vertikalt nedover beinet for å danne en smidig forbindelse med huden din eller leggvarmere/tights. Overgangen mellom tights/leggvarmere og skotrekket er så sømløs at det kan være en utfordring å se hvor overskoene slutter og leggvarmerne begynner...

Som tidligere er hele bunnområdet på FASTA fóret med silikon-forsegling for å minimere vanninntrenging og holde skotrekket tett mot sykkelskoene.

Vi er trygge på at hvis du trenger et skotrekk for ritt og trening(eller bare sykling) i dårlig vær(og ikke trenger en knehøy oversko), er Spatz FASTA markedets beste skotrekk.  

 

Størrelsesguide:

  • S: 38-42
  • M-L: 43-45
  • L-XL: 46-49

 

Spatzwear er kjent for å levere produkter av høy kvalitet som tåler ekstreme forhold.

 

 

Support